Poziv na uključivanje u turističke pakete

MITSKI PARK stiže!

Nalazite se na području Općine Mošćenička Draga, Općine Hrpelje Kozina i okolice?

Imate kvalitetne smještajne kapacitete?

ili

Nudite domaću hranu i piće u ugostiteljskom objektu?

ili

Pružate ostale usluge za zainteresirane pojedince i grupe željne aktivnog odmora (najam opreme, izleti, vođene ture, itd.)?  

Javite nam se i postanite dio Mitskog parka – nove jedinstvene prekogranične destinacije koja nudi inovativan doživljaj kulture i prirode s obje strane granice!

Na lokacijama Trebišća (Mošćenička Draga) i Rodik (Hrpelje Kozina) u tijeku su investicije u buduće centre za posjetitelje i interaktivne interpretacijske elemente koji na jedinstven način spajaju mitsku tradiciju i prirodu. Očekujemo da će MITSKI PARK privući nove posjetitelje kojima je osim doživljaja mitskog krajolika, potreban i kvalitetan smještaj, hrana i piće, te dodatne usluge u cilju zaokruženog boravka u destinaciji. Zato Vas pozivamo da iskažete svoj interes za besplatno uključivanje u ponudu MITSKOG PARKA ispunjavanjem osnovnih podataka na sljedećem linku:

https://mitski-park.eu/obrazac

Vaše podatke ćemo odgovorno koristiti isključivo u svrhu informiranja o novostima vezanim za MITSKI PARK i mogućnostima uključivanja u turističke pakete!