Poziv na vključitev v turistične aranžmaje

MITSKI PARK prihaja!

Se nahajate na območju Občine Mošćenička Draga, Občine Hrpelje Kozina in okolice?

Ponujate kakovostne nastanitve?

ali

Ponujate lokalno hrano in pijačo v gostinskem objektu?

ali

Ponujate druge storitve za zainteresirane posameznike in skupine, ki iščejo aktivne počitnice (izposoja opreme, izleti, vodeni ogledi ipd.)?

Javite se nam in postanite del MITSKEGA PARKA – nove edinstvene čezmejne destinacije, ki ponuja inovativno doživetje kulture in narave na obeh straneh meje!

Na lokacijah Trebišća (Mošćenička Draga) in Rodika (Hrpelje Kozina) potekajo investicije v prihodnje centre za obiskovalce in interaktivne interpretacijske elemente, ki na edinstven način združujejo mitsko tradicijo in naravo. Pričakujemo, da bo MITSKI PARK privabil nove obiskovalce, ki poleg doživetja mitske pokrajine potrebujejo tudi kakovostno nastanitev, hrano in pijačo ter dodatne storitve v namen edinstvenega doživetja destinacije. Zato vas vabimo, da izrazite zanimanje za brezplačno vključitev v ponudbo MITSKEGA PARKA z izpolnjevanjem obrazca na naslednji povezavi:

https://mitski-park.eu/obrazac

Vaše podatke bomo odgovorno uporabili izključno za namen obveščanja o novostih in možnostih vključitve v turistične aranžmaje projekta MITSKI PARK!